Privacy Policy

Wie is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking?
Mae-Lilly is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Welke gegevens verzamelt en verwerkt door Mae-Lilly?

Gebruikersgegevens
Mae-Lilly verzamelt en verwerkt de gegevens die u zelf heeft opgegeven. Bij een aankoop of registratie op de site wordt gevraagd om uw naam, e-mailadres, adres, en eventueel telefoonnummer en geboortedatum te geven. Deze gegevens worden gekoppeld aan de inloggegevens die aan u worden verstrekt door Mae-Lilly.

Automatisch Gegenereerde Informatie
Mae-Lilly verzamelt naast de hierboven genoemde gegevens ook automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens uw gebruik van de website. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt en de pagina’s die u bezoekt.

Daarnaast verzamelt Mae-Lilly informatie via “cookies” die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Verderop in dit document leest u meer over het gebruik van cookies door Mae-Lilly. Voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt Mae-Lilly uw persoonsgegevens? Mae-Lilly verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: om toegang tot en gebruik van de website mogelijk te maken; ter uitvoering van de overeenkomst tussen u en Mae-Lilly; om u op verzoek ondersteunende dienstverlening aan te kunnen bieden; om u te kunnen benaderen met informatie over onze producten of diensten, bijvoorbeeld d.m.v. een nieuwsbrief.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens aan derden
Mae-Lilly zal uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden doorgeven, tenzij dit noodzakelijk is om aan de verschuldigde (al dan niet contractuele) prestatie te voldoen of indien er hiertoe een wettelijke basis bestaat.

Op welke wijze beschermt Mae-Lilly uw persoonsgegevens?
Mae-Lilly zal passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. Na afloop van de door Mae-Lilly vastgestelde bewaartermijnen, zullen uw persoonsgegevens worden vernietigd. Uw persoonsgegevens zullen in de bestelprocedure worden versleuteld en met behulp van SSL verzonden worden over het internet. Credit card gegevens worden niet opgeslagen, maar direct ten laste van onze payment service provider * worden verwerkt. Toegang tot uw account is alleen mogelijk na het invoeren van uw persoonlijke wachtwoord. Om onbevoegde toegang tot uw vertrouwelijke gegevens te voorkomen moet u altijd uitloggen en het browservenster sluiten wanneer u klaar bent met ons te communiceren, vooral als u uw computer deelt met anderen.

Kennisneming, verbetering en verwijdering van uw gegevens
Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Mae-Lilly over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Mae-Lilly via info@maelilly.nl. Mae-Lilly zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering of verbetering zal of kan voldoen.

Nieuwsbrieven
U ontvangt onze nieuwsbrief wanneer u zich hiervoor heeft aangemeld. U kunt zich na aanmelding ten allen tijden weer afmelden voor de ontvangst van onze nieuwsbrief. Hiervoor kunt u gebruik maken van de afmeldmogelijkheid die in elke nieuwsbrief aanwezig is, of door contact op te nemen met info@maelilly.nl 

Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?
Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Alle wijzigingen worden op de website gepubliceerd.